Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Het Amsterdamse Zeephuis product set Herengracht.
Afbeelding van Het Amsterdamse Zeephuis

Amsterdamse cadeaus voor Valentijnsdag

Wat is er fijner dan je geliefde verwennen met een persoonlijk cadeau? Verras jouw Valentijn dit jaar met de mooiste cadeaus van Amsterdamse bodem uit de I amsterdam Store. Zo maak jij gegarandeerd indruk op jouw lievelingspersoon.

Amber Brandenburg
Redacteur. Daagt graag mensen uit in spelletjescafés en heeft een zwak voor shared dining en goede koffie.

Vinoos - Trio on Wood

Artikel van Vinoos Trio on Wood.
Afbeelding van Vinoos

Geniet van een wine gums wijnproeverij met de Trio on Wood van Vinoos. Prikkel je smaakpapillen met de 3 smaken; Chardonnay, Merlot en Rosé. Deze gift set komt in een chique houten kistje, gemaakt door jongeren met een beperking. Een ideaal cadeau om je geliefde te verrassen want het past precies door de brievenbus.

Vinoos Trio on Wood | €24,95

Het Amsterdamse Zeephuis - set Herengracht

Het Amsterdamse Zeephuis product set Herengracht.
Afbeelding van Het Amsterdamse Zeephuis

De silhouetten van de Amsterdamse grachtenpanden waren dé inspiratie voor Het Amsterdamse Zeephuis om handgemaakte zepen te ontwikkelen. De set Herengracht bestaat uit 3 verschillende zepen in de geuren komkommer en aloë, bamboe met houtskool en amandel. Het Amsterdamse Zeephuis staat voor lokaal produceren, het recyclen van materialen en het vermijden van plastic verpakkingen. Niet alleen mooi om te geven, maar ook goed voor onze planeet.

Het Amsterdamse Zeephuis set Herengracht | €29,95

Tony’s Chocolonely – recht uit m’n chocohart

Foto product Tony's Chocolonely - recht uit m'n chocohart.
Afbeelding van Tony's Chocolonely

Recht uit Tony’s chocohart; een reep Belgische Fairtrade melkchocolade met stukjes framboos en roos aroma. Met deze hartvormige chocoladereep verwen je niet alleen jouw Valentijn, maar ook je medemens. Tony’s Chocolonely zet zich namelijk al sinds 2005 in om chocolade 100% slaafvrij te maken en dat valt in de smaak, want inmiddels is er al meer dan 8 miljoen kilo chocolade verkocht.

Tony’s Chocolonely recht uit m’n chocohart | €3,99

Riverstones – Amsterdam Canal Armband

Product Riverstones Amsterdam Canal Armband
Afbeelding van Riverstones

Dit Amsterdamse cadeau mag niet ontbreken in dit lijstje. Met dit sieraad van Riverstones draag je altijd de Amsterdamse grachten bij je. ‘Ga op zoek naar een rustig plekje in de stad en enjoy beauty in the rush of life’ luidt de boodschap. Deze prachtige armband is verkrijgbaar in zowel zilver als gold plated.

Riverstones | €32,95

Spek Amsterdam – Snippers whisky

Foto product Spek Amsterdam snippers whisky.
Afbeelding van Studio Letterie

Wil je samen met jouw lover een eigen whiskey maken? Dat kan met de Whisky snippers van Spek Amsterdam. Voeg Vodka of Dry Gin toe, laat de fles 8 weken op een koele, droge plek staan en laat de whiskysnippers vervolgens het werk doen. Met een beetje geduld, kun je samen nippen van jullie zelfgemaakte whiskey. Pak nóg grootser uit met de Snippers Gift Pack mix en ontdek nog meer smaken. 

Spek Amsterdam Snippers whisky | vanaf €12,95

Amber Brandenburg
Redacteur. Daagt graag mensen uit in spelletjescafés en heeft een zwak voor shared dining en goede koffie.