Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Interaction between Store employee and customers.
Afbeelding van Pema Gurung

Vacature Logistiek Medewerker

“Als Logistiek Medewerker zorg je ervoor dat alle bestellingen voor onze I amsterdam Store op tijd beschikbaar zijn en handel je dit administratief goed af. Ook draai je je hand niet om voor het bieden van facilitaire ondersteuning en het uitvoeren van eenvoudige klusjes zoals het vervangen van een lampje. Spreekt dit jou aan?”

Dan is de functie Logistiek Medewerker bij amsterdam&partners iets voor jou. Dat is hoe Patrick het ziet. Hij is bij onze stichting verantwoordelijk voor de afdeling Facility en IT en ziet graag dat jij het team versterkt. Hier krijg jij alle ruimte om jezelf te zijn en krijg je het vertrouwen om samen met collega’s het logistieke proces van begin tot eind goed te laten verlopen. Patrick vindt het belangrijk dat je overzicht houdt en hem aangehaakt houdt. Bij jou is het in goede handen!

Over


De kans is groot dat je amsterdam&partners al kent van het motto I amsterdam. Wij willen dat onze hoofdstad bekend staat als een fijne plek om te wonen, werken en bezoeken. amsterdam&partners is er voor bewoners, bezoekers en bedrijven.

Mensen informeren over de activiteiten op cultureel gebied en zorgen voor een goede balans tussen de welvaart door de bezoekerseconomie en het welzijn van bewoners. Het zijn 2 van de doelen waar wij ons bij amsterdam&partners voor inzetten. Amsterdam en amsterdam&partners is er voor iedereen.

Over de functie


Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor de bestellingen voor de I amsterdam Store en op kantoor. Je maakt afspraken met de leveranciers, checkt de factuur van de leveringen en zorgt dat dit op het juiste moment afgeleverd wordt in de Store. Ook help je bij de klusjes en draai je je hand niet om voor het uitvoeren van kleine reparaties.

Jij bent als Logistiek Medewerker:

 • Communicatief vaardig: Je hebt veel contact met collega’s en leveranciers. Met leveranciers heb je contact over nieuwe producten maar ook over de prijs- en levervoorwaarden
 • Pro-actief: Je ziet zelf kansen om werkprocessen te optimaliseren en neemt daarin initiatief
 • Punctueel: Je hebt oog voor detail en zorgt voor ordelijke- en correcte administratie.

Over jou


Juist de verschillen maken ons als team beter in wat we doen. We hebben allemaal onze eigen dromen, talenten en achtergronden. We werken hard maar er is altijd ruimte voor plezier en verbinding; tussen de bedrijven door borrelen, X-boxen en puzzelen we erop los.

We zijn benieuwd naar wie jíj bent en wat jij kan.

Daarbij is het voor deze vacature van Logistiek Medewerker belangrijk dat je meebrengt:

 • Ongeveer 2 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Mbo werk- en denkniveau
 • Kennis van een voorraadsysteem
 • Goede kennis van Nederlands en Engels zowel in spreken als schrijven.

Over de arbeidsvoorwaarden


Op basis van een dienstverband van 38 uur per week kun je als Logistiek Medewerker onder andere rekenen op:

 • Een salaris tussen de €2.500,00  en €3.000,00 (schaal 12)
 • Je start met een jaarcontract met intentie tot verlenging
 • Een functie voor 38 uur per week en de vrijheid om deze tijd deels zelf in te delen
 • 26 verlofdagen bij fulltime dienstverband
 • Pensioen: Een beschikbare premieregeling bij Be Frank inclusief een arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Een tegemoetkoming op je sportschoolabonnement of overige well-being investeringen
 • Een reiskostenvergoeding op basis van OV-tarief vanaf 10 en tot 60 kilometer
 • €900,- persoonsgebonden budget voor jouw opleidingen plus toegang tot 150 online trainingen
 • De I amsterdam crew card waarmee jij gratis of met korting toegang krijgt tot bijna alle Amsterdamse musea en attracties
 • Laptop en telefoon met zakelijk abonnement

Je hebt veel vrijheid om je eigen werk zelf in te delen. Je kunt bij ons je feestdagen omruilen en even puzzelen of gamen tijdens een koffiebreak. Ons kantoor aan De Ruijterkade is op 2 minuten lopen vanaf het CS en met uitzicht op het IJ. Sowieso komen we graag samen met de organisatie tijdens Development Donderdag. Op deze laatste donderdag van de maand staat ontwikkeling centraal. Voor jou als mens, ons team en/of de organisatie. Wat we dan zoal doen? Denk aan een kennissessie, workshop of werken aan werkgeluk.

Over de toekomst


Wil jij jouw talent inzetten om samen onze hoofdstad een nog fijnere plek te maken om te wonen, te werken en te bezoeken?  Reageer direct op de vacature via onze sollicitatiepagina.
Heb je nog vragen? Bel Karin de Greef, Senior Corporate Recruiter 06 – 42 45 64 84 of mail k.degreef@iamsterdam.com