Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Colleagues working and reading in the meeting room
Afbeelding van Pema Prima Photography (@pema.prima)

Stage – Business support afdeling Finance beschikbaar per september 2023

Ben jij analytisch sterk, vind je het leuk om administratief werk te doen en werk jij graag met financiële cijfers? Wil je werken bij een gave organisatie die bouwt aan een betere reputatie van de Metropool Amsterdam. Kom dan bij ons een administratieve stage lopen.

Functieomschrijving
Als stagiair help je mee met alle administratieve werkzaamheden op de financiële afdeling van amsterdam&partners, waar in totaal 4 mensen werken.

Een aantal van de werkzaamheden die je gaat doen zijn, het inscannen en boeken van inkoop-facturen, het verwerken van de bankgegevens van onze winkel de I amsterdam Store, aanmaken van verkoopfacturen, controleren van voorraadlijsten, onderhouden van klantgegevens, en het opstellen van saldo specificaties.

amsterdam&partners krijgt opbrengsten vanuit overheden, bedrijfsleven en consumenten en er zijn veel verschillende activiteiten.. De administratie is daardoor divers en verwerkt o.a. Retailactiviteiten (1 winkel), projecten, subsidies, tijdschriften, participaties en contributies. Je krijgt dus de kans om met uiteenlopende administratieve werkzaamheden bezig te zijn.

Op jouw CV staat:

 • Je volgt een MBO opleiding Bedrijfsadministrateur op niveau 4.
 • Je vindt het leuk om je dagelijks bezig te houden met de financiële administratie, de cijfers en het controleren daarvan.
 • Je bent bekend met Excel en kennis van AFAS is een pré .
 • Je bent een echte teamplayer
 • je bent leergierig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • je bent nauwkeurig.
 • je bent bij voorkeur woonachting in én hebt affiniteit met de Metropoolregio Amsterdam

Wat kun je van ons verwachten?
Een werkgever die veel vrijheid geeft in de manier waarop jij je stage uitvoert. Zo vinden we flexibele werktijden heel belangrijk. Als jong talent zit je bij ons op je plek. We bieden je graag een kans om echt mee te werken, werkervaring op te doen en we leren ook graag van jou!

Daarnaast bieden wij je:

 • een afwisselende stage waarbij je jouw (onderzoek)vaardigheden kunt ontwikkelen
 • een informele sfeer in een gedreven team
 • professionele begeleiding tijdens je stagetijd
 • maandelijkse borrels
 • een stagevergoeding van € 375,00,- per maand (o.b.v. een 40-urig dienstverband)
 • de I amsterdam Crew Card, waarmee jij gratis of met korting toegang krijgt tot bijna alle Amsterdamse musea en attracties

Meer informatie of direct solliciteren?
Is deze stagevacature precies wat jij zoekt? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar j.homan@iamsterdam.com. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jos Homan per mail: j.homan@iamsterdam.com of mobiel: 06 5042 6230

Mogen wij ons nog even voorstellen?
amsterdam&partners, een publiek-private not for profit stichting, is de citymarketingorganisatie voor de Metropool Amsterdam. We zijn dé gids voor bewoners, bedrijven, startups, talent, congressen en (inter)nationale bezoekers. Door integrale citymarketing dragen we bij aan een leefbare en welvarende stad en een metropool waar mensen naar tevredenheid wonen, werken en recreëren. Onze organisatie heeft een hoofdkantoor op De Ruyterkade en een I amsterdam Store op Amsterdam Centraal Station.Onze organisatie heeft bijna 85 gepassioneerde medewerkers die zich vol inzetten voor de stad en omgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur en informele werksfeer, waar volop ruimte is je talenten te benutten. Creativiteit, enthousiasme, open communicatie, samenwerken, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn voor onze organisatie sleutelwoorden waar onze cultuur op is gebaseerd. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website www.iamsterdam.com.