Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Afbeelding van Niels Blekemolen

Spreker Geerte Udo

Geerte Udo is de directeur van amsterdam&partners. Haar analytische aanpak en vermogen om complexe problemen te vertalen naar praktische oplossingen, kan direct voordelen opleveren voor uw organisatie.

Functie: Directeur amsterdam&partners
Opleiding: Public Administration
LinkedIn: 
www.linkedin.com/in/geerteudo

Over Geerte

Geerte Udo heeft een masterdiploma in Public Administration aan de Universiteit van Leiden. Voordat ze zich in 2006 aansloot bij amsterdam&partners, werkte ze als adviseur voor KPMG en Twijnstra Gudde Management Consultants. Geerte leidt sinds 2013 de marketingstrategieën van amsterdam&partners. Daarvoor gebruikt ze haar analytische denkwijze om strategieën te ontwikkelen gericht op de presentatie van Metropool Amsterdam. Ze is in staat om te balanceren tussen de behoeften van uiteenlopende betrokkenen (zoals lokale inwoners, bedrijven en bezoekers) terwijl ze tegelijkertijd succesvolle producten en dienstconcepten implementeert. Ze monitort nauwlettend alle regionale ontwikkelingen, waarmee ze de constant veranderende omgeving vertaalt naar een heldere marketingrichting en aanpak. Geerte is verantwoordelijk voor het fundament van de I amsterdam-campagne, dat het DNA van Amsterdam uitdrukt in een zichtbare, aantrekkelijke en herkenbare manier.

Tarief

  • Het tarief voor spreken op een evenement in Nederland bedraagt ongeveer €3.000,-* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + halve reisdag)
  • Het tarief voor spreken op een evenement in het buitenland bedraagt ongeveer €4.500,-* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + reisdag (+ 50% buitenland toeslag op hele bedrag)
  • Dagelijkse sprekersvergoeding: €1.600,-
  • Dagelijkse reisvergoeding: €800,-
  • *Reis- en accommodatiekosten dienen te worden worden vergoed door de organiserende partij.