Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Afbeelding van Niels Blekemolen

Spreker Roel Sprangers

Roel Sprangers heeft een Bachelor in International Tourism Management en Consultancy en een master in Contemporary Asian Studies. Sinds zijn start bij amsterdam&partners in 2015 heeft hij gewerkt aan commerciële partnerships met een grote hoeveelheid stakeholders en het versterken van buurt- en regio identiteiten in samenwerking met lokale ondernemersverenigingen en gemeentes.

Functie: Coordinator stakeholder management & sales
Opleiding: Tourism management and Asian studies
LinkedIn:
www.linkedin.com/in/roelsprangers

Over Roel

Door zijn voormalige werk als ondernemer en marktonderzoeker in Nederland en China is Roel in staat om het samenspel van commerciële bedrijven, overheden en bewoners goed te interpreteren en inzichtelijk te maken hoe deze stakeholders ‘city marketing’ activiteiten kunnen beïnvloeden. Iedere stakeholder heeft zijn eigen belangen, en dialoog is belangrijk, maar scherpe keuzes die richting geven zijn soms ook nodig.

Momenteel is hij coördinator van het team dat verantwoordelijk is voor de samenwerking met de stakeholders, participatie in campagnes en mediaverkoop. Het team onderhoud relaties met meer dan 800 partners, o.a. hotels, congrescentra, musea, theaters, attracties, overheden en ondernemersverenigingen, en verbind deze met de campagnes en activiteiten van amsterdam&partners.

Roel heeft veel ervaring opgedaan in het omgaan met de uitdagingen rond de groeiende spanningen tussen inwoners en het snel toenemende toerisme. Hoe kun je als stad bijvoorbeeld omgaan met de uitdagingen in leefbaarheid voor bewoners die de ‘deelplatforms’, zoals AirBnB, de met zich mee brengen? De lessen en voorbeelden uit Amsterdam kunnen u een waardevol inzicht bieden voor uw eigen regio.

Tarief

  • Het tarief voor spreken op een evenement in Nederland bedraagt ongeveer €2.475,-* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + halve reisdag)
  • Het tarief voor spreken op een evenement in het buitenland bedraagt ongeveer €3.712,50* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + reisdag (+ 50% buitenland toeslag op hele bedrag)
  • Dagelijkse sprekersvergoeding: €1.320,-
  • Dagelijkse reisvergoeding: €800,-
  • *Reis- en accommodatiekosten dienen te worden worden vergoed door de organiserende partij.